"En, heb je ook nog echte vedetten op de Grammy’s ontmoet?"

Het was een van de hoogtepunten afgelopen zondag op de jaarlijkse uitreiking van de Grammy’s, toen Michelle Obama het podium opgeroepen werd om er vervolgens de kracht van de muziek te bejubelen. Het aanwezige publiek ging volledig uit zijn dak en ook op sociale media werd de voormalige presidentsvrouw geprezen voor haar onverwachte aanwezigheid tussen wereldvedetten als Alicia Keys, Lady Gaga en Jennifer Lopez. Maar wie duidelijk minder onder de indruk was, was de moeder van Michelle Obama, Marian Shield Robinson. In een hilarische sms-conversatie, die door Obama op haar Instagramaccount gedeeld werd, zette de 81-jarige Robinson haar dochter terug met beide voeten op de grond.

Blijkbaar wist de moeder niet dat haar dochter op het Grammy-evenement aanwezig zou zijn en ze meldde Michelle dan ook dat haar vriendin Gracie er haar opmerkzaam op gemaakt had. Iets wat door Michelle Obama nochtans ontkend werd. Maar het grappigste was toch wel de vraag of Michelle "ook echte sterren ontmoet had"?

Toen Michelle Obama dan nog reageerde met "By the way, ik ben ook een echte vedette", reageerde haar moeder droogweg met: "Yeah."

De Instagrampost werd op minder dan één dag bijna 2,5 miljoen keer geliket. Buzzfeed News concludeerde alvast: "Hoe beroemd je ook denkt dat je bent, ouders denken daar altijd anders over."

Dat moeder en dochter nochtans een goede band hebben, maakte Michelle Obama alvast duidelijk met volgende tweet naar aanleiding van Moederdag vorig jaar:

Meest gelezen