Opschudding in centrum van Gent: man schiet met alarmpistool vanuit hotelkamer

In het centrum van Gent heeft een man vanmiddag in de lucht geschoten met een alarmpistool. De 38-jarige man, een Gentenaar, deed dat vanuit een hotelkamer aan de Nederkouter. De politie heeft de man opgepakt. Bij het incident raakte niemand gewond.

De Nederkouter, in het centrum van Gent, werd vanmiddag opgeschrikt door één of meerdere knallen. Vanuit het Ibis-hotel bleek een man met een alarmpistool in de lucht te hebben geschoten.

De politie kwam ter plaatse, grendelde de buurt rond het hotel af en ging het hotel binnen. Daar werd de 38-jarige Gentenaar opgepakt die zou hebben geschoten. De man werd door de politie meegenomen voor ondervraging. Waarom de man geschoten heeft, is niet duidelijk.

Een beeld uit de Nederkouter, even over 17 uur vanavond (foto: Kristof Baten).

Meest gelezen