"Ik wil naar "Game of thrones" kijken zoals de rest van de wereld dat doet"

Je zal maar de echtgenote van Kit Harington zijn, die in "Game of thrones" de rol van Jon Snow vertolkt. Rose Leslie, die vooral bekend werd door haar rol van Ygritte in dezelfde serie, wist het immers niet te waarderen dat haar man details aan haar verteld had van de seizoensfinale. Drie dagen lang zou ze boos geweest zijn, zo bekende Harington onlangs. Maar gelukkig voor Harington ging het over de laatste aflevering van vorig seizoen, zo verduidelijkte Leslie aan celebritywebsite Entertainment Weekly. En het zal het koppel geen tweede keer gebeuren.

Rose Leslie: "Eerlijk waar, ik weet op dit moment niet hoe de serie zal eindigen. Wat Kit me wel verteld heeft, was hoe het vorige seizoen zou eindigen. En ik herinner me dat ik me daar toch wat over opgewonden heb. Hij vertelde me toen, en weet dat dit een spoiler is voor wie het einde van seizoen 7 nog niet gezien heeft, dat een van de draken in het ijskoude meer zou vallen. Vervolgens werd hij daaruit getrokken en blies hij vuur. Of ijs. Ik weet het eigenlijk niet meer. Nee, het was vuur, denk ik. Recht op de Muur. Toen ben ik wel boos op hem geworden. "Het was niet de bedoeling dat je me alles zou vertellen!", zei ik, "En wat je me nu zegt, is wel heel veel informatie." Maar hij reageerde met: "Maar jij hebt het me gevraagd?" Dat kon ik niet ontkennen."

"Dat ik 3 dagen boos geweest ben, dat heeft hij overdreven. Maar ik vind het leuk dat hij dat gezegd heeft. Om het wat sensationeler te doen klinken. Hilarisch, niet?"

"Meer dan waarschijnlijk had ik het verkeerd geformuleerd. Ik wilde dat hij me iets zou vertellen, maar niet alles. Maar dit keer weet ik helemaal niets over het einde, geloof het of niet. Dit is zo’n ronduit geweldige serie, dat ik die wil bekijken zoals de rest van de wereld dat doet. Wanneer de reeks dus op tv uitgezonden wordt. Waardoor je de spanning kan opbouwen en kan uitkijken naar wat nog volgt. Om zo tot de allerlaatste aflevering te komen."

“Nogmaals, ik weet heus niet hoe die allerlaatste aflevering er zal uitzien”, besloot de 32-jarige actrice, die in juni 2018 met Harington trouwde.

Het allerlaatste seizoen van “Game of thrones” is vanaf 14 april op het scherm te zien, met de apotheose 6 weken later, op 19 mei.

Meest gelezen