Prins carnaval van Rotem opgepakt nadat een wietplantage was ontdekt bij hem thuis

De prins carnaval van Rotem, deelgemeente van Dilsen-Stokkem, is opgepakt voor verhoor. Er is bij hem thuis een wietplantage ontdekt. De carnavalsvereniging heeft de samenwerking met de prins stopgezet.

Er zijn in Maasmechelen en Dilsen-Stokkem drie wietplantages ontdekt, die allemaal aan mekaar gelinkt zijn door familiebanden. En die plantage in Rotem was dus van de nieuwe prins carnaval van Rotem, Dario de eerste. Burgemeester van Dilsen-Stokkem, Sofie Vandeweerd: "Het nieuws is de carnavalsvereniging al snel ter oren gekomen, en ze zijn meteen in spoedvergadering samengekomen. Daar is beslist de samenwerking met de prins stop te zetten." Er wordt geen nieuwe prins meer verkozen. 

Stoet gaat gewoon door

De vereniging "De Kezelzekskes" heeft ook een jeugdprins en een jeugdprinses en voor het carnaval van dit jaar wordt volop de kaart van de jeugdprinsen getrokken. De stoet in Rotem heeft dit jaar plaats op 10 maart. 

Meest gelezen