Videospeler inladen...

Steekpartij op Antwerpse Linkeroever legt belangrijke verkeersas plat

Op de Antwerpse Linkeroever is een belangrijke verkeersas een tijdlang afgesloten na een steekpartij. Daarbij raakte een man gewond aan zijn been. Het slachtoffer is bekend bij het gerecht. 

Vanmiddag strompelde een man een apotheek binnen op de Antwerpse Linkeroever. Hij was gewond aan het been door messteken. Het personeel belde de hulpdiensten. Een ambulance bracht de man naar het ziekenhuis. Hij was nooit in levensgevaar.

De dader of daders zijn nog steeds spoorloos. Na het incident werd de Blancefloerlaan, een belangrijke verkeersas, afgesloten. Die bleef meer dan 2 uur dicht. De politie deed intussen nazicht in de buurt. Zwaarbewapende agenten vielen onder meer binnen in een appartementsgebouw, maar er werden geen verdachten gevonden.

Intussen blijkt dat het slachtoffer bekend is bij het gerecht. Wat er juist gebeurd is, wordt nog onderzocht.

Bekijk hieronder de beelden van "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen