UZ Brussel zoekt 93 nieuwe collega's

Het universitair ziekenhuis van Brussel zoekt meer dan 90 nieuwe collega's. Het gaat zowel om artsen, verpleegkundigen en laboranten als om ICT'ers, medische beeldvormers en administratieve medewerkers.

Om mensen warm te maken voor een job in het ziekenhuis, zijn er verschillende video's opgenomen met mensen die al in het ziekenhuis werken. "De wervingscampagne is gemaakt voor medewerkers, door onze medewerkers. Dertig collega's hebben meegewerkt aan de campagne. Zij zijn het gezicht van de campagne. Zo kunnen geïnteresseerden van hun toekomstige collega's horen hoe het is om hier te werken", zegt Gina Volkaert van het UZ Brussel. “Daarbij zijn we vooral op zoek naar mensen die ook buiten bestaande kaders durven denken, gedreven zijn en redelijk eigenzinnig, zoals dit aansluit bij onze filosofie.”

Speeddaten voor talent

Het UZ Brussel organiseert voor de vacatures ook twee jobevents op zaterdag 16 maart en 21 maart 2019. Er worden vooral verpleegkundigen en mensen voor de afdeling medische beeldvorming gezocht. Als je meer wil weten over de vacatures dan kan je een kijkje nemen op www.uzbrusselwerkt.be 

 


 

 

Meest gelezen