Fietser in levensgevaar na ongeval in Gent

In Sint-Amandsberg bij Gent is een vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval. Ze is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Ze werd gegrepen door een vrachtwagen toen ze wilde oversteken.

Het slachtoffer wilde het kruispunt van de Sint-Bernadettestraat met de Hogeweg oversteken. Net op dat moment sloeg een vrachtwagen die containers vervoerde af naar rechts. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze vecht voor haar leven.

Het kruispunt is deels afgesloten voor het verkeer. Het parket stuurt een verkeersdeskundige ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Dan zou het ook duidelijk moeten zijn of de chauffeur de fietser had moeten zien of niet. De man is zelf ook in shock. 

kasto80

Meest gelezen