Acteur kan zijn ogen nauwelijks geloven: Barbra Streisand stapt het podium op!

Het mocht dan geen Oscar zijn die hij gewonnen had, het leek nochtans wel alsof hij gewonnen had. Richard E. Grant, genomineerd in de categorie "Beste mannelijke bijrol" voor zijn rol in "Can you ever forgive me?", wist met zijn geluk dan ook geen blijf toen hij plots zijn grote idool op het podium zag verschijnen. "Deze reactie is zo puur!", reageerden nieuwsmedia op de extatische reactie van de 61-jarige acteur, die voordien nog aan celebritywebsite E! News opgebiecht had dat hij Barbra Streisand ten huwelijk zou vragen, mocht hij haar persoonlijk ontmoeten. Maar zo’n vaart zal het natuurlijk niet lopen. Grant is namelijk al meer dan 30 jaar getrouwd en heeft 2 kinderen.

Streisand was afgelopen nacht op de Oscaruitreiking aanwezig om een van de genomineerde films aan te kondigen. Toen ze het podium opstapte, richtte de camera zich tot het aanwezige, applaudisserende publiek. Grant, die naast actrice Melissa McCarthy stond, wist met moeite zijn enthousiasme, inclusief een 'WOW' en een verkoelend wuivend handje, in toom te houden:

Grant bekende onlangs nog dat hij ooit als 14-jarige een brief naar zijn grote idool geschreven had, een brief die hij enkele weken geleden persoonlijk in Streisands brievenbus was gaan steken. Op sociale media kon men Grants idolatrie ook nu best naar waarde schatten en er volgden dan ook reacties als:

Meest gelezen