Videospeler inladen...

Automobilist voert fietser mee op motorkap na uit de hand gelopen conflict

Op sociale media is een filmpje opgedoken waarop te zien is hoe een man met fietshelm wordt meegevoerd op de motorkap van een auto.  Het blijkt om een uit de hand gelopen conflict te gaan na een manoeuvre van de automobilist. Dat meldt Bruzz en het is bevestigd aan onze redactie.

In de video is te zien hoe de man met de fietshelm op de motorkap ligt, terwijl de auto steeds sneller rijdt en uiteindelijk naar rechts afslaat. De voeten van de man bevinden zich daarbij gevaarlijk dicht bij de grond. Het tafereel speelt zich af in de Wetstraat in Brussel.   

Volgens de Brusselse politie was er tussen de twee een conflict ontstaan na een manoeuvre van de automobilist. Het onderzoek moet nu verder uitwijzen wie in de fout ging. 

Bekijk hieronder het filmpje:

Videospeler inladen...

Meest gelezen