EuroPics[CEN] agency accepts no liability for any damages, loss or legal action resulting from the use of images supplied. The publication of images supplied in any format is solely at your (the publishers) discretion & risk. Copyright always remains with

Grote schade bij plofkraak in Heerlen, net over de Nederlandse grens 

In Heerlen in Nederlands Limburg, net over de grens met ons land, is afgelopen nacht een plofkraak gepleegd. De daders sloegen daarna op de vlucht op een scooter, ze zijn voorlopig spoorloos.

Het was rond 3.15 uur afgelopen nacht dat de buurt van de Bautscherweg in Heerlen werd opgeschrikt door een harde knal. Twee overvallers hadden er net een geldautomaat opgeblazen.  Kort daarna zagen buurtbewoners de verdachten wegrijden op een scooter. Of ze geld hebben buitgemaakt is nog niet duidelijk.

Volgens de politie van Heerlen heeft de explosie wel veel schade veroorzaakt, zowel aan het gebouw waar de geldautomaat zich bevond, als aan een aantal panden ernaast. De Nederlandse Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD)  is onderweg naar Heerlen voor een onderzoek bij de geldautomaat.

Meest gelezen