Videospeler inladen...

Zanger van Britse band Talk Talk Mark Hollis (64) is overleden

De zanger van de Britse popgroep Talk Talk is op 64-jarige leeftijd overleden. Mark Hollis schreef midden de jaren 80 hits als "Such a shame", "Life's what you make it" en "It's my life". Het nieuws van zijn overlijden is bekendgemaakt door Anthony Costello, de neef van de vrouw van Hollis.

De Britse zanger en muzikant Mark Hollis is op 64-jarige leeftijd overleden. Hollis was een iconische figuur uit de begindagen van het MTV-tijdperk in Europa midden de jaren 80.

Met zijn band Talk Talk had Hollis hits als "It's my life", "Such a shame", en "Life's what you make it". Begin de jaren 90 hield de band op te bestaan. Mark Hollis trok zich terug uit de popmuziek om zich volledig aan zijn gezin te wijden. In 1998 bracht Hollis nog een soloalbum uit.

Bekijk hier het fragment uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen