Videospeler inladen...

Alex Agnew: "Geen extra show in Sportpaleis, maar wel theatertournee door Vlaanderen"

Stand-upcomedian Alex Agnew gaat opnieuw op theatertournee. Eind mei en begin juni vult hij drie keer het Sportpaleis met zijn show "Be careful what you wish for". Hij zal de show ook nog een 100-tal keer brengen in de Vlaamse theaters. Dat heeft hij bekendgemaakt in "Van Gils & Gasten". 

De shows in het Sportpaleis op 30, 31 mei en 1 juni waren in een mum van tijd uitverkocht. "15.000 man per avond, dat is belachelijk", zegt Agnew in "Van Gils & Gasten". Hoewel de vraag naar tickets bleef aanhouden, wou Agnew niet meer Sportpaleizen vullen. "Ik vind in totaal 12 een mooi getal." Hij stond eerder al 9 keer in het Sportpaleis met 2 andere shows.

"Ik had meer zin om weer door Vlaanderen te trekken en te gaan spelen in zalen. Ik vind het altijd leuk om op een andere plaats te zijn", zegt hij. Hij gaat nu al try-outvoorstellingen spelen. "Je doet die try-outs om de show dan maar drie keer in het Sportpaleis te spelen. Dan is het gedaan. Ik had gewoon zin om vanaf september de rest van Vlaanderen te doen."

Meest gelezen