Shoppingcenter M2 in Maasmechelen breidt uit om leegstand aan te pakken

De M2 - het grote shoppingcenter in Maasmechelen - gaat uitbreiden. Er is een heel vernieuwingsplan uitgedacht met extra winkels, een food festival en een speeltuin.

Het shoppingcenter kampt al enkele jaren met heel wat leegstand en maakt daar ook geen geheim van. "Het is tijd om te herstructureren en het winkelcentrum een nieuwe positie te geven", zegt manager Catia Spagnoletti daarover. "Er komen interessante nieuwe winkels bij en ontdekking en beleving staan centraal. Het wordt de klanten dus heel aangenaam gemaakt, zodat ze langer blijven hangen. "

Zo komen er naast heel wat kledingwinkels ook een speeltuin en een food festival, een soort van markt waar je allerlei gerechten kan eten." Er worden ook enkele blokken bijgebouwd, die samen een mooi geheel moeten vormen met de bestaande gebouwen.

Ook nieuwe winkels op de Koninginnelaan

Ook op de Koninginnelaan, de grote toegangsweg naar handelscentrum de Pauwengraaf en shoppingcenter M2, komen er trouwens vier nieuwe winkels en appartementen bij. Het is ook op die laan dat de sneltram voorzien is. 

Meest gelezen