Acteurs "Harry Potter" en "Doctor Who" komen naar Comic Con Brussels

Acteurs van onder meer "Harry Potter" en "Doctor Who" zakken komend weekend af naar de Comic Con-beurs in Brussel. Het hele weekend worden bezoekers ondergedompeld in een wereld van sciencefiction, fantasy en popcultuur.

De beurs pakt uit met actrices Bonnie Wright en Evanna Lynch die Ginny Weasley en Luna Lovegood in de "Harry Potter"-films spelen. Ook Billie Piper en Michelle Gomez beter bekend als Rose Tyler en Missy, uit de sciencefictionserie "Doctor Who" hebben hun aanwezigheid bevestigd.

De vierde editie van de beurs voor liefhebbers van sci-fi en fantasy vindt op 2 en 3 maart plaats op de site van Tour & Taxis.

De bezoekers worden aangemoedigd om in "cosplay" te komen, verkleed als een favoriet fictief personage. Tijdens het evenement worden ook cosplayparades georganiseerd, net als een "silent disco" en een "Jedi Academy".

Mensen die nostalgisch verlangen naar de jaren 90 kunnen ook Corin Nemec (Parker Lewis) of Nicholas Brendon (Xander uit "Buffy The Vampire Slayer") ontmoeten. Ook de Power Rangers zullen er zijn, samen met vele anderen.

Meest gelezen