Als een wereldvedette onverwachts op je feestje opduikt…

Het is een kers op een taart, of het nu om een huwelijksaanzoek gaat of om een stap verder, het trouwfeest zelf dus. Maar de aanwezigheid van een of andere beroemdheid, al dan niet gepland, leidt meestal tot een extase die dankzij het familiealbum een onvergetelijke herinnering zal blijven. Het overkwam vorige week Ross Girard die niemand minder dan Taylor Swift over de vloer kreeg, toen zijn vriend Alex Goldsmith hem ten huwelijk vroeg. Het koppel uit Los Angeles, in de Amerikaanse staat Californië, genoot met volle teugen. Zoals voordien ook andere verliefden die tijdens de feestelijkheden rond hun huwelijk een celebrity over de vloer kregen. 

Goldsmith had Swift enkele maanden geleden gecontacteerd, met een brief waarin hij haar uitlegde hoe belangrijk haar lied "King of my heart" voor hem en zijn vriend was, zo vertelde hij aan Buzzfeed News: "Toen ik de woorden "And all at once you are the one I have been waiting for, King of my heart, body and soul" hoorde, wist ik het meteen: ik wil mijn aanzoek niet langer uitstellen. Tot mijn eigen verbazing wilde Taylor meewerken aan dat aanzoek. Maar ik had nooit verwacht dat dat zou betekenen dat ze persoonlijk een akoestische versie van "King of my heart" zou brengen."

"Het gevoel toen ze daar stond te zingen was overweldigend. Was het de champagne, de adrenaline, een gevoel van geluk? Of misschien alle drie samen? Ik weet het niet, maar in ieder geval verloor ik alle besef van tijd. Nee, dit was ongetwijfeld de beste manier om onze relatie te vieren en om een volgend hoofdstuk aan te snijden. Ik weet niet of ons huwelijk beter kan zijn dan dit moment? Wie weet, misschien is Kelly Clarkson nog vrij?"

Het voelde ook voor volgende 5 koppels als een extraatje aan, toen een beroemdheid hen tijdens de feestelijkheden, inclusief fotoshoots, even vergezelde:

1. Justin Timberlake, augustus 2016

Bruid Chelsey Gaudet op celebritywebsite Entertainment Tonight: "We waren nog maar pas begonnen met de fotoshoot, toen plots uit het niets Justin Timberlake opdaagde. Hij stapte onmiddellijk naar mijn man toe om hem de hand te schudden en ons vervolgens te feliciteren. Daarna ging hij graag mee op de foto. Dat hij dat sowieso wilde doen, vonden we ronduit geweldig."

2. Jason Momoa, december 2018

Terwijl Katie Meyers en haar vriend bezig waren met het nemen van trouwfoto’s op het strand van Oahu, een eiland van de Amerikaanse staat Hawaï, leek plots Jason Momoa in zijn rol van Aquaman uit de golven tevoorschijn te komen. De acteur ging daarna helemaal op in zijn rol. Carina Cooper, 'wedding planner' van dienst: "Alles verliep erg spontaan en ongepland. Jason was blij dat hij aan de foto’s kon meewerken."

3. Tom Hanks, september 2016

Terwijl fotografe Meg Miller zich samen met pasgehuwden Elisabeth en Ryan klaarmaakte voor de huwelijksfoto’s in Central Park, New York, kwam plots een jogger in hun richting. En dat bleek niemand minder dan Oscarwinnaar Tom Hanks te zijn. Miller op nieuwswebsite Today: "Hank vroeg hen wel of hij zelf een selfie mocht nemen. Ondertussen heb ik zoveel mogelijk foto’s genomen. Ik denk niet dat ik ooit zo snel gefotografeerd heb."

4. Amy Schumer, augustus 2015

Om haar nieuwste film, "Trainwreck" te promoten, zakte Amy Schumer naar Ierland af, om daar in een lokale pub die typische Ierse sfeer op te snuiven. Maar in Gorgans Pub, in de Ierse hoofdstad Dublin, vond juist het huwelijksfeest van Eithne McAdams en J.P. Swine plaats. Die vonden het alvast niet erg dat Schumer, onder begeleiding van regisseur Judd Apatow, samen met hen en de andere klanten in de pub wat muzikale noten aanhieven.

5. Chris Hemsworth, maart 2017

"Na onze trouw zakten we af naar het strand om daar foto’s te nemen. Plots merkte een getuige een bekend gezicht op. Hij vroeg zich luidop af of hij misschien mee op de foto zou willen. "Geen probleem", antwoordde Hemsworth", aldus nieuwbakken echtgenoot Kent op de Australische nieuwswebsite News. Ook al wist zijn vrouw Aneka aanvankelijk niet wie de toevallige passant was: "Dat vond mijn man wel wat vervelend. Maar Hemsworth reageerde erg rustig en kalm. Voor Kent is alvast de foto met ons drieën zijn meest favoriete."

Meest gelezen