Meiserplein in Brussel tweede  weekend op rij afgesloten: grote verkeershinder mogelijk

Dit weekend wordt voor het tweede weekend op rij het Meiserplein in Brussel opnieuw geasfalteerd. De werken aan het drukke verkeersknooppunt kunnen voor veel hinder zorgen. Brussel Mobiliteit roept op om de buurt zoveel mogelijk te vermijden met de auto. Bussen en trams kunnen wel hun normale traject blijven volgen. 

Brussel Mobiliteit heeft het Meiserplein onderverdeeld in vier zones. Zone A & B werden vorig weekend aangepakt en zone C & D wordt dit weekend geasfalteerd.

De werken van dit weekend aan de laatste twee zones starten op vrijdag 8 maart om 22 uur en duren tot zondag 10 maart om 20 uur. Vanaf 20 uur worden de wegmarkeringen aangebracht, zodat het Meiserplein op maandag 11 maart om 4 uur weer open kan voor het verkeer. Tot dan is er een omleiding via de Diamantlaan of de Chazallaan. 

Het openbaar vervoer wordt niet onderbroken, maar kan wel hinder ondervinden als het verkeer opstopt.

Meest gelezen