Charlotte de Witte wordt huis-dj bij BBC Radio 1

De Gentse dj Charlotte de Witte wordt een van de nieuwe huis-dj's van BBC Radio 1. Vanaf maart tot augustus zal ze elke maand in de nacht van zondag op maandag een set draaien op de Britse radiozender. Ze is één van de acht nieuwe huis-dj's die BBC bekendmaakte. De andere namen zijn Paul Woolford, Marcel Dettmann, Honey Dijon, HAAi, Jayda G, Monki en Danny Byrd.

Charlotte de Witte is een van de bekendste techno-dj's van ons land en reist de hele wereld rond met haar technobeats. Ze heeft al zes jaar een eigen programma op Studio Brussel en is een graag geziene gast op festivals, zoals I Love Techno, Tomorrowland, Pukkelpop en Laundry Day. In april staat ze op het Coachella-festival in de Amerikaanse staat Californië. 

Vandaag raakte ook bekend dat er op 16 november een tweede editie komt van haar KNTXT-party in het Sportpaleis in Antwerpen. Ze treedt dan op samen met haar favoriete dj's. De eerste namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Meest gelezen