Luke Perry is intussen 52 jaar.
2018 Invision

Luke Perry (Dylan uit "Beverly Hills, 90210" en Fred in "Riverdale") getroffen door beroerte

De Amerikaanse acteur Luke Perry (52) is getroffen door een beroerte. Hij ligt in het ziekenhuis. Perry raakte bekend als Dylan McKay in de razend populaire nineties-serie "Beverly Hills, 90210" en speelt momenteel Fred Andrews in de Netflix-show "Riverdale".

Het nieuws raakte nu pas bekend, maar de hulpdiensten snelden eergisteren toe aan het huis van Luke Perry in Sherman Oaks, in Los Angeles. Het gewezen tieneridool werd meteen opgenomen in het ziekenhuis, waar hij volgens zijn woordvoerder "ter observatie" ligt. Diezelfde woordvoerder spreekt met klem de verhalen tegen dat Perry in een coma zou liggen. 

Woensdag kwam het nieuws nog dat "Beverly Hills, 90210", de jongerenserie uit de jaren 90, terugkeert naar het kleine scherm op zender Fox. Perry maakte naam in de oorspronkelijke reeks als Dylan McKay. Hij kreeg een gastrol, maar al snel vormde hij samen met Shannen Doherty (Brenda) en Jason Priestley (Brandon) een van de sleutelfiguren in de chique wijk Beverly Hills.

Voor de gloednieuwe reeks hebben Perry en Doherty niét getekend. Perry zit volop in opnames voor een extra seizoen van "Riverdale" en Doherty herstelt van borstkanker. Collega's Jason Priestley, Jennie Garth (Kelly), Brian Austin Green (David), Tori Spelling (Donna) en Ian Ziering (Steve) kruipen opnieuw in de huid van hun personage, maar spelen dan wel "een geromantiseerde versie van zichzelf".

De tweeling Brandon en Brenda, en Dylan in "Beverly Hills, 90210".

Meest gelezen