Videospeler inladen...

Plofkraak op postkantoor in Dilsen-Stokkem

In Lanklaar, in Dilsen-Stokkem, is er vannacht een plofkraak geweest op het postkantoor in de Dorpsstraat. Er zouden drie ontploffingen zijn geweest. Er zijn geen gewonden. 

Twee appartementen zijn ontruimd en de straat is afgesloten. De overvallers zijn gevlucht. Volgens het parket van Limburg hebben de daders de geldlades van de automaat niet kunnen openen, en zijn ze zonder buit gevlucht. Getuigen zouden vier daders gezien hebben, maar niemand heeft de nummerplaat van hun vluchtauto opgemerkt, zegt het parket nog. Het gerechtelijke lab en de ontmijningsdienst DOVO kwamen ter plaatse. Daardoor was de straat een tijdlang afgesloten, maar intussen is dat achter de rug.

Herbekijk hieronder het verslag van "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen