Auto rijdt Brusselse parkeergarage binnen… langs de trap

In Brussel is een auto van de trappen van een ondergrondse parkeergarage gereden. Daarbij zijn vier lichtgewonden gevallen. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet duidelijk.

De brandweer van Brussel kreeg vanochtend, rond 10 uur, een oproep binnen voor een spectaculair ongeval. Aan het Poelaertplein, in het centrum van Brussel, was een suv van de trap gereden die toegang geeft tot een ondergrondse parkeergarage.

De inzittenden van de auto zaten vast in de auto. De brandweer moest een deur loswrikken om één van de inzittenden te kunnen bevrijden. Na het ongeval werden vier personen lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen met drie brandweerwagens, vier ziekenwagens en een MUG-voertuig. Een takelfirma werd opgebeld om het wrak uit het trapgat weg te halen. Waarom de bestuurder van de auto van de trap is gereden, is nog niet duidelijk.

Meest gelezen