Videospeler inladen...

Bromfietser overleden na ongeval met vluchtmisdrijf in De Panne: parket roept getuigen op zich te melden

Bij een zwaar verkeersongeval in De Panne is vanmorgen vroeg een bromfietser om het leven gekomen. De 44-jarige vrouw kwam eerst ten val en werd daarna doodgereden. De bestuurder van het tweede voertuig pleegde daarna vluchtmisdrijf. 

In het centrum van De Panne is vanmorgen een bromfietser overleden na een ongeval met vluchtmisdrijf. De vrouw was eerst gevallen met haar bromfiets en daarna werd ze overreden door een ander voertuig. Die bestuurder vluchtte na het ongeval weg en kon nog niet gevat worden.

Het parket heeft intussen camerabeelden van in de buurt bekeken. Daaruit blijkt dat de aanrijder in een kleine donkere wagen rijdt. Er wordt een verdere analyse gemaakt van het type voertuig en de vluchtroute. De aanrijder werd van kort gevolgd door de taxichauffeur die nadien wel stopte. Het was hij die de hulpdiensten belde. De man zag mogelijks het ongeval ook gebeuren en wordt verhoord als getuige. 

Het parket vraagt eventuele getuigen zich te melden en richt zich expliciet naar de dader om zichzelf aan te geven.

Bekijk hieronder het verslag uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen