Videospeler inladen...

Venezolaanse ambassadeur in België: "Guaidó heeft het potentieel om ons land te vernietigen"

De Venezolaanse ambassadeur in België en bij de Europese Unie, Claudia Salerno Caldera, heeft vanochtend een persconferentie gehouden in Brussel. Ze wilde naar eigen zeggen vertellen wat er echt aan de hand is in Venezuela. De ambassadeur is hard voor Juan Guaidó, de oppositieleider die zich uitriep tot interim-president en die gisteren terugkeerde naar Venezuela. Guaidó probeert volgens haar een politieke staatsgreep te plegen.

Bekijk hieronder de reportage van "Terzake":

Videospeler inladen...

Bekijk hieronder de reportage van "Het Journaal" over de grote tekorten aan medicijnen en medisch materiaal in de Venezolaanse ziekenhuizen:

Videospeler inladen...

Meest gelezen