Vriendin van inbreker gaat gsm zoeken bij slachtoffer in Brugge

In Sint-Andries in Brugge heeft een 23-jarige inbreker zijn smartphone verloren tijdens zijn vlucht. Hij werd opgepakt en vanuit de gevangenis heeft hij zijn vriendin op pad gestuurd om zijn smartphone te gaan zoeken.

Een inbreker van 23 jaar werd betrapt toen hij inbrak in een huis in Sint-Andries bij Brugge. Tijdens zijn vlucht verloor hij zijn smartphone. Vanuit de gevangenis stuurde hij zijn vriendin op pad om de smartphone te zoeken. Ze ging langs bij de slachtoffers in de Legeweg in Sint-Andries met de woorden: "Ja, sorry, maar mijn vriend heeft hier onlangs ingebroken en heeft waarschijnlijk zijn gsm laten liggen. Hebben jullie zijn gsm gezien?"

Niet gevonden

De vriendin van de inbreker stond "helaas" aan het foute adres. Op die plaats had onlangs iemand anders ingebroken. Niet haar vriend, dus. Die had in de Rodebeukendreef ingebroken.

Meest gelezen