Dak atelier Bombardier Brugge waait weg

Door de storm zijn er gisteren enkele stukken dak afgewaaid van het atelier van trein- en trambouwer Bombardier in Brugge. De brandweer is bezig met een noodreparatie. Zo'n 500 vierkante meter roofing en isolatie waaiden weg.

Bij trein- en trambouwer Bombardier in Assebroek bij Brugge  is de brandweer bezig met een grote noodreparatie. Er waaide maar liefst 500 vierkante meter roofing en isolatie weg van het dak van het atelier. Dat gebeurde gisteren maar is vanmorgen pas ontdekt omdat er grote stukken isolatie op de grond lagen. 

Productie

De productie van treinen in het atelier kan wel blijven draaien. Het metalen dak staat er nog en houdt ondertussen de regen buiten. "Daardoor komt de productie niet verder in gevaar", zegt directeur Mathias Baeckelandt.

Meest gelezen