Tongerse basisschool morgen toch weer open

De krokusvakantie duurde voor alle leerlingen van basisschool Sint-Lutgart in Tongeren een dagje langer. Dat hadden ze te danken aan een kortsluiting, maar intussen is het probleem opgelost.

Door een kortsluiting afgelopen weekend viel in de Sint-Lutgartschool de elektriciteit uit. Dat had verschillende gevolgen, zoals een gebrek aan licht en verwarming. Inmiddels is de oorzaak van het probleem gevonden. De verwarming werkt weer maar de verlichting is nog niet overal in orde en de elektronische borden zijn stuk. 

Oudercontacten afgelast

De school gaat morgen toch weer open, maar sommige oudercontacten van morgenavond zullen niet kunnen doorgaan. "Want een oudercontact bij kaarslicht, lijkt me niet zo'n goed idee", zegt de directeur van de school.

Meest gelezen