Bestuurster "parkeert" haar auto perfect op vangrail, maar hoe deed ze dat?

Het was een van de opmerkelijkste foto’s van het afgelopen winderige weekend: een auto had zich op een vrijwel perfecte manier weten te parkeren op een vangrail bij een afrit nabij Dordrecht, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De foto, die veelvuldig via sociale media gedeeld werd, deed vooral de vraag oproepen hoe dit op die manier kon gebeuren. Op nieuwswebsite Hart van Nederland gaf de bestuurster, Lisa, meer uitleg.

Het was volgende foto die de afgelopen dagen viraal ging:

Er volgden reacties als:

Op nieuwswebsite Hart van Nederland vertelde bestuurster Lisa gisteren dat ze op een nat wegdek terechtgekomen was en door de harde wind was beginnen glijden: "Ik heb toen een halve draai gemaakt en ben toen op de vangrail gekomen." Daar zou ze nog een 20-tal meter doorgeschoven zijn, totdat ze tot stilstand kwam.

"Er waren gelukkig mensen voor en achter mij die voor me gestopt zijn en die de politie gebeld hebben."

Uiteindelijk zou ze er met de schrik van afkomen en besefte ze dat ze veel geluk gehad heeft: "Als het een paar centimeter opzij zou zijn, was ik in z’n achteruit van een heuvel afgegleden en zou ik zo in een sloot terechtgekomen zijn."

Meest gelezen