"Deze voetbalsupporter leert ons allen een lesje in multitasken"

Naar een voetbalwedstrijd kijken, zelf iets eten, je dochter rustig houden door haar via de iPhone een film te laten kijken, terwijl die jonge dochter intussen ook honger heeft. Voor voetbalsupporter Andrew Louvat bleek het alvast geen enkel probleem toen hij afgelopen weekend naar een wedstrijd van zijn favoriete club, Atlanta United, ging kijken. De multitaskende Amerikaan kreeg op sociale media alvast superlatieven toegeworpen en werd nu al genomineerd voor de titel van "Vader van het jaar 2019".

"Normaal zit zijn dochter tijdens de wedstrijd op de schouders van haar vader", aldus Taylor Scalera, die de beelden op zijn sociale media publiceerde, aan Caters News.  Maar toen het tijd was voor een hapje en Louvat geen seconde van de wedstrijd wilde missen, gingen babysitten en supporteren plots hand in hand. Die beelden werden door diverse nieuws- en sportmedia overgenomen en intussen miljoenen keren bekeken:

De multitaskende capaciteiten van de man uit Jacksonville, in de Amerikaanse staat Florida, werden alvast overdadig geprezen:

Louvat zelf kon de lofbetuigingen over zijn vaderschap best smaken, maar voegde er wel aan toe: "Ik heb mijn dochter Avery op een gegeven moment op de stoel gezet en haar een aantal gepaneerde kippensnacks gegeven. Dan heb ik een film uitgekozen, waardoor ze op haar stoel zou blijven zitten, om zo te kunnen eten in een even opmerkelijke als opwindende omgeving."

Meest gelezen