Videospeler inladen...

Hoe duurzaam of onduurzaam is hernieuwbare energie eigenlijk?

Wereldwijd is vandaag gedemonstreerd door scholieren en studenten die willen dat er meer ondernomen wordt om klimaatopwarming tegen te gaan. In debatten over mogelijk oplossingen komt ook steeds hernieuwbare energie aan bod, een duurzaam alternatief voor fossiele brandstoffen. Maar hoe duurzaam is hernieuwbare energie eigenlijk al echt? "Terzake" vroeg het aan ingenieur Leen Peeters van Studiebureau Th!nk E en aan professor duurzame ontwikkeling Bernard Mazijn (UGent).

Bekijk hieronder de reportage van "Terzake":

Videospeler inladen...

"Terzake" sprak over duurzame energie met klimaatexpert Jos Delbeke en Annemie Vermeylen, secretaris-generaal van Belgian Offshore Platform. Bekijk het volledige gesprek hieronder:

Videospeler inladen...

Meest gelezen