Politie valt binnen in drugslab in opbouw

In Hasselt heeft de politie een drugslaboratorium opgedoekt. 6 verdachten zijn gearresteerd.

Vrijdagmorgen rond 8 uur viel de politie van de zone Limburg Regio Hoofdstad binnen in een loods achter een woning in de Kiewitstraat in Kiewit. Daar vonden de inspecteurs een drugslab in opbouw. Op het ogenblik van de inval waren 6 personen aanwezig.

Gewond bij vlucht

Vier van hen konden meteen in de boeien worden geslagen, twee anderen sloegen op de vlucht, maar ook zij werden snel ingerekend. Eén man raakte bij zijn vluchtpoging gewond aan de arm. Hij is met de ziekenwagen afgevoerd voor verzorging. De vijf anderen zijn gearresteerd en worden verder ondervraagd. In de loop van de voormiddag kwam het lab van de gerechtelijke politie ter plekke om de installaties te bekijken. Het onderzoek wordt voortgezet.

 

 

Meest gelezen