Ongeval in Hechtel-Eksel: één dode en twee slachtoffers in kritieke toestand

Op de N74 verbindingsweg Hasselt-Eindhoven is afgelopen nacht één slachtoffer overleden bij een zwaar verkeersongeval, ter hoogte van Hechtel-Eksel. Twee inzittenden van dezelfde wagen liepen levensgevaarlijke verwondingen op.

De bestuurder was beginnen te slippen aan de wegversmalling, vlakbij de gemeentegrens met Houthalen-Helchteren. Zijn auto is daarbij door de middenberm gegaan en frontaal op een tegenligger gebotst.

De wagen die uit de tegenovergestelde richting kwam, vloog meteen in brand, maar de inzittenden geraakten er zelf op tijd uit. In de andere wagen zaten de drie inzittenden echter gekneld. Eén van hen bleek al voor aankomst van de hulpdiensten overleden. De twee andere slachtoffers zijn nog in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Meest gelezen