Hoe fake ook, trailer van nieuwe "The fresh prince of Bel-Air" doet velen dromen van meer

Alfonso Ribeiro, die de rol van Carlton speelde in "The fresh prince of Bel-Air", liet in oktober vorig jaar nog weten dat een reboot van de in de jaren 90 erg populaire tv-serie "erg onwaarschijnlijk" is. Dat vooral omdat James Avery, die de rol speelde van gezinshoofd 'uncle Phill' in 2013 overleed en dat een reboot zonder hem "geen enkele betekenis heeft". Maar wat met een remake, met dus andere acteurs, die de serie een update naar 2019 zou geven? Een poging om geldschieters en filmbonzen voor dat idee warm te maken kon alvast op veel enthousiasme rekenen op sociale media.

Filmmaker Morgan Cooper plaatste een week geleden een trailer van een remake op zijn sociale media. Met nog steeds een zachtaardige 'aunt Viv' en een staalharde 'uncle Phill'. We komen te weten waarom Will naar Bel Air verhuist en dat de contacten met zijn nieuwe gezin niet altijd even rimpelloos verlopen. Meer drama dus en op YouTube al bijna 3 miljoen keer bekeken:

"We willen meer zien", concludeerde Buzzfeed News en dat bleek ook uit de vele positieve reacties:

Meest gelezen