George Clooney opnieuw in de bres voor Meghan Markle: "Ze doet toch niets anders dan haar eigen leven leiden?"

"Meghan is 7 maanden zwanger en ze wordt achtervolgd, belasterd en opgejaagd, op dezelfde manier als men dat met Diana deed. De geschiedenis is zich duidelijk aan het herhalen. En we weten allemaal hoe dat verhaal eindigt." Midden februari maakte acteur George Clooney duidelijk wat hij vond van de behandeling van Meghan Markle door Britse en Amerikaanse media die de zwangere echtgenote van de Britse prins Harry op de voet volgden en die vooral over de smeuïge verhalen rond haar familie uitgebreid berichtten. Clooney maakte daarbij de vergelijking met prinses Diana die "opgejaagd door de paparazzi omkwam in een auto-ongeval". In het praatprogramma "Good morning Britain" sprong Clooney nu opnieuw in de bres voor de hertogin van Sussex.

Vorig jaar woonde de 57-jarige acteur nog het huwelijk van het koppel bij, samen met zijn echtgenote. Clooney: "Ik weet hoe het voelt als de pers zich tegen je kant met een of andere belachelijke reden. Soms is er zelfs geen enkele reden. Het lijkt me toch wel onrechtvaardig omdat ze toch niets anders gedaan heeft dan haar eigen leven te leiden."

"Ze is een warme en intelligente jonge vrouw en beiden vormen ze een echt geweldig, liefdevol koppel."

"De meeste dingen die over je gezegd worden kan je van je afschudden en er geen rekening mee houden. Maar soms is men ronduit onvriendelijk", aldus Clooney nog.

Meest gelezen