Videospeler inladen...

Nieuwe ontploffing in Antwerpen: geviseerde auto vat vuur

In Antwerpen heeft vannacht opnieuw een ontploffing plaatsgevonden. Rond 3.30 uur was er plots een luide knal te horen in de Biekorfstraat aan Park Spoor Noord. Door de ontploffing had een auto vuur gevat. Een viertal andere auto's en een gevel raakten licht beschadigd. De politie heeft de straat intussen afgesloten.

Welke explosieven gebruikt zijn is nog niet duidelijk. DOVO, de ontmijningsdienst van het leger, is ter plaatse gekomen om verder ontploffingsgevaar uit te sluiten. Het geviseerde voertuig is intussen getakeld.

Een paar weken geleden, op 6 maart, werd in dezelfde straat al een uitgebrande wagen teruggevonden. Gisteren nog raakten vijf auto's beschadigd toen twee handgranaten ontploften in een andere straat bij Park Spoor Noord.

Marnik Aerts
Marnik Aerts

Herbekijk hieronder de reportage in Het Journaal:

Videospeler inladen...

Meest gelezen