Mediafiguur en ex-miss Tanja Dexters betrokken bij ongeval op E313

Op de E313 in de richting van Antwerpen is ter hoogte van Olen gisterenavond een ongeval gebeurd. Een sportwagen botste er op zijn voorligger en kwam tot stilstand op de middenberm. Mediafiguur en ex-Miss België Tanja Dexters zat mee in de sportwagen. Zij en de bestuurder lieten zich echter ophalen en hebben niet gewacht op de politie. Of het in dit geval om vluchtmisdrijf gaat, zal de rechter moeten uitmaken.

Rond 19 uur reed een sportwagen achteraan in op zijn voorligger op de E313 in Olen, in de richting van Antwerpen. De sportwagen kwam tot stilstand tegen de middenberm, de andere auto kwam terecht op de pechstrook. 

Tanja Dexters zat mee in de sportwagen, zo meldden getuigen en zo bevestigt ze in enkele kranten. Samen met een man ontfermde ze zich over de andere autobestuurder. Maar nog voor de politie aankwam, werden Tanja Dexters en de man opgehaald door een vriend, op de parallelweg naast de E313.

De bestuurder van de aangereden auto is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

Marnik Aerts
Marnik Aerts

Meest gelezen