Herr Seele is in huwelijksbootje gestapt

Kunstenaar Herr Seele is vanochtend getrouwd met zijn vriendin Katia. De huwelijksplechtigheid vond plaats in het stadhuis van Oostende. Voor Herr Seele is het zijn tweede huwelijk. "Ik was al zeventien jaar getrouwd en nu ga ik het nog een tweede keer wagen. Tweede keer goede keer, zou ik zeggen!"

 

Muntgroen kostuum

 

Kunstenaar Herr Seele staat bekend om zijn excentrieke en kleurrijke kostuums, maar hoe ziet hij eruit op zijn huwelijk? "Ik heb een pak besteld op eBay Amerika. Een vintage herenkostuum in het muntgroen. Het is een driedelig pak uit de late sixties en gisteren vond ik nog een bijpassende strik", vertelt hij fier aan Radio 2 West-Vlaanderen.

"Het kleed van mijn aanstaande heb ik gisteren nog gekocht toen ik toevallig in de Oxfam Solidariteit van Oostende was. Een spannend, blauw kleed tot op de grond dat haar als gegoten staat. Erg sexy!"

Kerkelijk huwelijk op 6 april
 

De voorbereidingen op het huwelijk namen veel tijd in beslag. "Ik moest gisteren naar de hartchirurg, maar dat ben ik vergeten omdat ik met mijn huwelijk van vandaag bezig was. We gaan met mijn camionette en die heb ik volledig opgepoetst", zegt Herr Seele.

Op zaterdag 6 april is er nog een kerkelijk huwelijk in Grimbergen, de thuisbasis van zijn vrouw: "Ik ben eigenlijk ongelovig maar ik houd van barokkunst en ik vind het een mooi kader om in te huwen", aldus Herr Seele.

Meest gelezen