23-jarige man sterft na val met elektrische fiets in Deurne 

In Deurne, in Antwerpen, is een 23-jarige man gestorven na een val met een elektrische fiets. Volgens de eerste berichten ging het om een speedpedelec, maar later bleek dat het om een elektrische fiets ging. "De man is lelijk ten val gekomen", zegt Wouter Bruyns van de Antwerpse politie. "Hij droeg geen helm wat hem ook extra kwetsbaar maakt."

Wat er precies gebeurd is, is nog niet helemaal duidelijk. Maar rond vier uur vannacht is een 23-jarige fietser gevallen met zijn elektrische fiets. Volgens de eerste berichten ging het om een speedpedelec, maar later bleek dat het om een elektrische fiets ging, die 25 kilometer per uur kan gaan. 

"Maar we zijn er wel zeker van dat het gaat om een eenzijdig ongeval", zegt Wouter Bruyns van de Antwerpse politie. Er was niemand anders betrokken bij het ongeval. 

De jongen werd nog gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht, maar daar is hij kort nadien overleden.

"De man is lelijk ten val gekomen", zegt Bruyns. "Hij droeg geen helm wat hem ook extra kwetsbaar maakt." 

Meest gelezen