Videospeler inladen...

Drie auto's uitgebrand in Antwerpen: "Geen aanwijzing dat er link is met eerdere incidenten in Antwerpen-Noord"

In Antwerpen zijn er drie auto's uitgebrand vannacht, in Hoboken. Het is nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is. "Op dit moment kan er niet uitgesloten worden of het gaat om kwaad opzet of een accidentele brand. Maar er is geen enkele aanwijzing naar enige link met de eerdere incidenten in bijvoorbeeld Antwerpen-Noord", zegt Wouter Bruyns van de politie.

Er zijn vannacht opnieuw drie auto's uitgebrand in Antwerpen, nu in Hoboken. De drie stonden vlakbij elkaar. De brand begon aan één wagen en sloeg over naar twee ernaast geparkeerde wagens. De politie wilde geen risico nemen na de incidenten met explosieven van de voorbije weken, bij Park Spoor Noord. Daarom kwam ook de explosievenhond van de federale politie. Maar uit onze bronnen horen we dat er een grote kans bestaat dat het om een accidentele brand gaat. 

"Het labo is vanochtend nog ter plaatse geweest. Op dit moment kan er niet uitgesloten worden of het nu gaat om kwaad opzet of een accidentele brand. Dus een branddeskundige zal verder onderzoek moeten voeren en meer duidelijkheid brengen. Maar er is op dit ogenblik geen enkele aanwijzing dat er enige link is met de eerdere incidenten in bijvoorbeeld Antwerpen-Noord", zegt Wouter Bruyns van de politie. 

Videospeler inladen...

Meest gelezen