Paul Severs opnieuw in coma: "We blijven hopen op het beste"

Zanger Paul Severs is opnieuw in een natuurlijke coma gegleden, dat laat zijn zoon Christophe op Facebook weten. De zanger was recent ontwaakt, maar dit weekend is zijn gezondheid opnieuw achteruitgegaan.

De zanger kreeg op dinsdag 12 maart een hartstilstand tijdens het fietsen. In het Erasmusziekenhuis in Anderlecht lag hij een tijdje in coma. Na enkele dagen werd de zanger wakker, de dokters beschrijven zijn toestand als stabiel maar kritiek.

Maar dit weekend is zijn gezondheid dus opnieuw achteruitgegaan. “Mijn vader is terug in een natuurlijke coma gegleden ten gevolge van de aandoeningen aan zijn hoofd die tijdens en na de val van zijn fiets zijn begonnen”, zegt zijn zoon Christophe. 

"De dokters doen analyses en onderzoeken, maar momenteel krijgen ze hem niet wakker. De dokters weten ook niet wanneer het opgelost zal zijn", zegt hij ook. "We blijven hopen op het beste."