Archieffoto

AZ Sint-Lucas in Brugge start met een wachtkamer in de natuur

Het AZ Sint-Lucas in Brugge start met een wachtkamer in de natuur. Terwijl de patiënten wachten, kunnen ze een wandeling maken in een stukje bos. Het gaat om een samenwerking met de Vlaamse overheid.

De Vlaamse overheid vindt dat we te weinig buiten komen. "Veel mensen voelen zich daardoor niet altijd goed in hun vel." Om daar iets aan te doen, zet de overheid concrete projecten op. Eén daarvan is "de wachtkamer in de natuur". Daar werkt het ziekenhuis AZ Sint-Lucas in Brugge graag aan mee. In het ziekenhuis zal u niet langer binnen uw beurt moeten afwachten.

Het AZ Sint-Lucas in Brugge grenst aan de Steenbrugse Bosjes en de Assebroekse Meersen. Binnenkort zullen er korte en lange wandellussen met tijdsindicatie en bijbehorende infoborden voorzien worden. Zo kan iedereen uit het ziekenhuis tussendoor van de natuur genieten.

Meest gelezen