Bagageafhandeling vandaag mogelijk verstoord op Brussels Airport

De afhandeling van de bagage van reizigers op Brussels Airport zou vandaag verstoord kunnen zijn. Daarvoor waarschuwt de luchthaven zelf. Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines raadt passagiers aan indien mogelijk alleen met handbagage te reizen.

De mogelijke hinder heeft te maken met de betoging die de Europese Federatie van Transportarbeiders vandaag organiseert in Brussel. "Afhankelijk van hoeveel personeelsleden aan deze manifestatie deelnemen, kan de bagageafhandeling verstoord zijn", aldus Brussels Airport.

De luchthaven raadt reizigers aan contact op te nemen met hun luchtvaartmaatschappij.

Ook de grootste klant van de luchthaven, luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines, kreeg signalen dat de bagageafhandeling verstoord zou kunnen zijn door de Europese manifestatie. Ook zij plaatste gisterenavond een waarschuwingsboodschap op haar website.

De bagage van de passagiers op Brussels Airport wordt behandeld door Aviapartner en Swissport.

Meest gelezen