Kennedylaan in Gent opnieuw open na gaslek ter hoogte van Volvo Cars

In Gent is de Kennedylaan opnieuw open. De baan was in beide richtingen een tijdlang afgesloten ter hoogte van Volvo Cars. Even na de middag werd een gasleiding geraakt tijdens graafwerken. Ook het treinverkeer was verstoord.

De Kennedylaan in Gent is opnieuw open. De baan was een een tijdje in beide richtingen afgesloten tussen de Eurosilo's en het op- en afrittencomplex van de Skaldenstraat door een gaslek. Even na de middag werd een gasleiding geraakt tijdens graafwerken ter hoogte van de ingang van Volvo Cars.

Het lek is intussen gedicht en gecontroleerd. De brandweer benadrukt dat er nooit ontploffingsgevaar is geweest. Er werd een veiligheidszone ingesteld van 100 meter, maar die is intussen opgegeven. Het auto- en treinverkeer kan ook opnieuw door.

Meest gelezen