Paul Severs (70) ontwaakt opnieuw uit coma

Paul Severs is opnieuw ontwaakt uit zijn coma. De zanger gleed afgelopen weekend opnieuw in een coma door een bloedklonter. Intussen is hij weer wakker, maar zijn toestand blijft wel kritiek.

De zanger uit Halle kreeg op 12 maart een hartaanval tijdens een fietstocht. Een toevallige voorbijganger merkte op dat hij van z'n fiets was gevallen en diende de eerste zorgen toe. Hij belandde in een coma, ontwaakte eruit, maar gleed begin deze week opnieuw in een coma. Nu hij opnieuw is ontwaakt, hoopt de familie dat hij snel verder kan herstellen.

"Er kunnen neurologische en motorische problemen bijgekomen zijn”, schrijft zoon Christophe op Facebook. “Sinds woensdag kan mijn vader wel weer zelfstandig ademhalen met een beetje hulp van machines."

De toestand van Paul Severs wordt dag per dag bekeken. "De dokters zijn al blij dat hij opnieuw ontwaakt is. We hopen op meer positief nieuws, maar zijn toestand is nog kritiek."

Meest gelezen