Benoit Cassart

DéFI verzamelt voldoende handtekeningen voor Europese verkiezingen

DéFI is er de afgelopen dagen in geslaagd de 5.000 handtekeningen te verzamelen die nodig zijn om aan de Europese verkiezingen van 26 mei deel te kunnen nemen. Bij de lancering van de kiescampagne bleek dat de militanten er in zijn geslaagd bijna 7.000 handtekeningen te verzamelen.

Omdat ze momenteel geen Europees parlementslid in haar rangen telt, moest de partij op zoek naar minstens 5.000 handtekeningen om een Europese lijst in te mogen dienen. Eerder deze week bleek dat DéFI nog steeds op zoek moest naar een pak krabbels. Europees lijsttrekker Benoit Cassart kondigde echter aan dat de teller intussen op bijna 7.000 handtekeningen staat.

Partijvoorzitter Olivier Maingain duwt de Europese lijst.

Meest gelezen