Vader is dolenthousiast over lage prijzen in supermarkt

Toen Tom Musto uit Los Angeles, in de Amerikaanse staat Californië, afgelopen weekend voor het eerst in zijn leven zijn inkopen, samen met een vriendin, ging doen in de supermarktketen Costco, een groothandel waar je tegen lage prijzen vrijwel alles kan kopen, wist hij met zijn enthousiasme geen blijf. Ook niet toen hij terug thuis kwam en verbaasd meedeelde hoe weinig men er moest betalen. Hij hoopte nu ook op een lidmaatschapskaart, om er in de toekomst alleen zijn inkopen te kunnen doen. De beelden gingen intussen viraal en deden vooral denken aan een vergelijkbare scène uit de populaire tv-serie "Modern family".

Zoon TJ, die de beelden op zijn Twitteraccount publiceerde, op nieuwswebsites Mashable en Today: "Als hij zelf eten maakt, zeker op zondag, staat hij erop dat we uitgebreid dineren. Dan gaat hij altijd naar een buurtwinkel om daar zijn inkopen te doen. Maar dit keer werd hij door een vriendin overtuigd om mee naar Costco te gaan."

"Hij belde me op toen hij in de supermarkt was en zei: "Hé zoon, heb je ooit gehoord van Costco? Je gelooft niet wat ik hier allemaal te zien krijg." Ik moest ermee lachen en zei hem: "Vader toch, iedereen heeft daar al ooit van gehoord." Ik denk dat hij nu verkocht is voor de rest van zijn leven."

Eens thuis, bleef Tom immers enthousiast, met volgende beelden tot gevolg, die intussen meer dan 6,4 miljoen keer bekeken werden:

De 49-jarige Tom op CNBC: "Mijn kinderen nemen voortdurend filmpjes van mij, wanneer ik me er niet bewust van ben. Zij vinden me immers grappig."

"Dat men me nu als 'hot Costco dad' omschrijft, vind ik een beetje overweldigend. Ik dacht dat dat idee na een dag wel zou verdwijnen. Maar nee. Het is te gek voor woorden.'

TJ: "Al die aandacht is goed voor zijn zelfvertrouwen, zeker nu hij nog maar net weer single is. Na 15 jaar huwelijk zijn mijn moeder en vader onlangs gescheiden. Dat men hem nu zo ophemelt, daar geniet hij toch wel van. Ook al doet hij alsof het hem allemaal koud laat. Hij relativeert alles nogal snel. Maar toegegeven, al die opmerkingen vind ik als zoon soms toch wel gênant."

Er volgden dan ook reacties als:

In ieder geval deed het filmpje snel de link leggen met een scène uit "Modern family", waar Mitchell eerst tegen zijn zin Costco bezoekt, maar waar hij er zich daarna volledig laat gaan:

Meest gelezen