Overval op Bpostkantoor in Laarne

In de Oost-Vlaamse gemeente Laarne is het kantoor van Bpost vanmorgen overvallen. Twee mannen overmeesterden de vrouwelijke postbediende toen ze het kantoor wou openen. De daders dwongen haar om de kluis te openen en gingen er met de opstartkassa van het kantoor vandoor.

Door het openen van de kluis ging het alarm af en kwam de politie snel ter plaatse, maar intussen waren de daders al gevlucht. Ze zijn nog steeds voortvluchtig.

De postbediende liep lichte verwondingen op doordat de daders haar gekneveld hadden, maar ze heeft het ziekenhuis al verlaten. "Onze collega is natuurlijk danig onder de indruk en wordt opgevangen door onze mensen ter plaatse", zegt Bpost-woordvoerder Barbara Van Speybroeck.

De buit is relatief beperkt omdat er in de postkantoren geen grote cash-bedragen meer zijn. Het kantoor in Laarne blijft voor de rest van de dag wel nog gesloten.

Meest gelezen