Videospeler inladen...

Drie verdachte branden in Meerhout

Zaterdagavond waren er drie verdachte branden in Meerhout. De politie is een onderzoek gestart.

Omstreeks 22.40 uur vatte een caravan vuur naast een leegstaande woning aan de Molsebaan in Meerhout. De caravan brandde helemaal uit. Ook een opslagruimte achter de caravan vatte vuur. De inboedel en een auto in die ruimte raakten beschadigd. De woning was niet meer bewoond. Niemand raakte gewond.

Nog geen uur later - omstreeks 23.20 uur - vatte een opslagplaats vuur aan Hoevendijk in Meerhout. Hoevendijk is een zijstraat van de Molsebaan waar de andere brand plaatsvond. Beide branden waren nog geen halve kilometer van elkaar verwijderd. Die opslagplaats brandde helemaal uit.

In de loop van de avond was er ook  een kleine brand aan een aanhangwagen. Het zeil van die aanhangwagen raakte verbrand.

Meest gelezen