Brand veroorzaakt aanzienlijke schade aan woning in Rumst

In de Molenstraat, in het centrum van Rumst, is zondagmiddag rond 15.45 uur brand uitgebroken. Het vuur ontstond op de zolderverdieping van een rijwoning, waar op de benedenverdieping een schoonheidsinstituut is gevestigd. Hoe het vuur ontstaan is, wordt nog onderzocht. Maar de schade is aanzienlijk, vooral op de zolderverdieping.  Ook de eerste verdieping van het gebouw had volgens de brandweer fel te lijden onder het bluswater en de rook. Of het huis onbewoonbaar is, zal later blijken.

Een jongen die op het moment van de brand in het huis aanwezig was, werd met rookintoxicatie en voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer kon uit de woning ook twee honden redden. De Molenstraat werd tijdens het blussen afgesloten voor het verkeer.

Meest gelezen