Na "verdwijntruc" van Britse journaliste: "Monty Python zou trots op haar zijn"

Op elk moment alert blijven. Dat bewees Sky News-journaliste Tamara Cohen gisteren, toen ze in de zoveelste aflevering van het brexitverhaal een rechtstreekse tussenkomst vanuit Downing Street dacht te moeten doen. Nee dus, en ze verdween dan ook pardoes uit beeld, alsof ze met een lift via een geheime koker onder haar voeten weggevoerd werd. Op sociale media kon men daarna de pret niet op.

"Eerst zie je haar en dan plots niet meer", omschreef nieuwswebsite Mashable de verdwijntruc, "Eentje waarmee je zonder twijfel kan concurreren met andere goochelaars. En als je zoekt naar een goede metafoor voor de chaos waarin de Britse politiek zich momenteel bevindt, zoek dan niet verder." The Sun vond het moment dan weer "hilarisch":

Ook op sociale media zag men de humor van het verdwijnmoment in:

Mocht u er uiteindelijk niet genoeg van krijgen:

Meest gelezen