Drie Antwerpse havenarbeiders opgepakt op verdenking van hulp bij drugssmokkel

In Antwerpen zijn drie havenarbeiders opgepakt in verband met drugssmokkel. De drie werden opgepakt bij verschillende huiszoekingen in twee verschillende dossiers. Ze worden ervan verdacht dat ze drugsbendes hebben geholpen om drugs via de haven het land in te smokkelen.

De war on drugs blijft Antwerpen beroeren. Na de reeks explosies van de afgelopen tijd, laat het Antwerpse parket nu weten dat het drie dokwerkers heeft opgepakt. Ze worden ervan verdacht dat ze hand-en-spandiensten hebben verleend aan drugsbendes.

Eén van de verdachten, een 32-jarige man, werd op de kaai gearresteerd. De twee andere verdachten, een man van 40 en een man van 51, werden thuis opgepakt bij twee huiszoekingen.

De woning van één van de verdachten werd in de zomer van 2017 aangevallen. Bij één van de dossiers gaat het om een lading cocaïne van 500 kilogram. De politie heeft in het dossier ook verschillende luxe-auto's in beslag genomen.

Meest gelezen