Jonge moeder uit Brussel neergestoken op weg naar school: "Motief nog onduidelijk"

In de Brusselse gemeente Anderlecht is vanmorgen een jonge moeder neergestoken toen ze haar drie kinderen naar school bracht. De 32-jarige vrouw kreeg een mes in de buik en werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis. "Het motief van de dader is nog niet bekend", laat het parket van Brussel weten.

Het was vanmorgen rond 07u30 toen de jonge vrouw haar kinderen van acht en negen in Anderlecht naar school bracht. Plots werd de moeder aangevallen door een man die haar neerstak. Ze kreeg een mes in de buik en werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis. De dader kon ontkomen.

Het parket van Brussel heeft intussen een onderzoek geopend voor poging doodslag. “Verschillende onderzoeksdaden, zoals getuigenverhoor en de analyse van de beelden van camera’s zijn bezig”, zegt Denis Goeman van het parket. De motieven van de dader zijn nog niet gekend.

De dader kon ontkomen. De camerabeelden worden nu geanalyseerd
Denis Goeman, parket van Brussel

Meest gelezen